Uvjeti korištenja

Habilius j.d.o.o. agencija za nekretnine sadržaje objavljene na ovim stranicama  čini dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te osigurava pouzdanost, korektnost, točnost i redovitost ažuriranja informacija objavljenih na ovim web stranicama. Međutim, s obzirom na učestalost izmjene informacija te nemogućnost utjecaja na iste Habilius j.d.o.o. se ograđuje od eventualnih pogrešnih informacija. Također, Habilius j.d.o.o.  pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave. 

Svi sadržaji objavljeni na ovom web podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, Habilius j.d.o.o. prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Ni u kojem slučaju nećemo dostaviti, niti razotkriti podatke korisnika trećim osobama. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne i sudske vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, poput neovlaštenog pokušaja izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, strogo je zabranjeno.